Jouw zorgaanbod op De Zorgkeuze?

De Zorgkeuze brengt vraag en aanbod van zorg bij elkaar. Daarom is er op De Zorgkeuze uitgebreid ruimte voor zorgverleners. Ben jij zorgverlener en wil je dat cliënten of patiënten jou eenvoudig kunnen vinden? En wil je dat er minder tijd verloren gaat door lange wachttijden en een mismatch van vraag en aanbod? Word dan partner van De Zorgkeuze.

De zorgkeuze voor zorg in Nederland

Een podium voor zorgverleners

De Zorgkeuze is ontstaan uit een behoefte van zorgvragers om de juiste hulp te kunnen vinden. Door wachtlijsten die oplopen en trajecten die door een mismatch niet aansluiten, raken zorgvragers vaak gefrustreerd en haken ze af.

Maar ook als zorgprofessional sta je vaak onder druk en loop je tegen de muren van wet- en regelgeving op. En kleine zorgaanbieders dreigen regelmatig buiten de boot te vallen en moeten knokken voor contracten met gemeenten. Daarom focussen wij ons niet alleen op de zorgvrager, maar geven we jou als zorgverlener ook graag een podium. Of je nu een kleine zorginstelling bent of zelfstandige in de zorg: je maakt een belangrijk onderdeel uit van het zorglandschap. Op De Zorgkeuze zetten we je daarom graag op de kaart.

Partner worden van De Zorgkeuze

Wil jij jouw zorgaanbod terugzien op ons platform? Dat kan door een abonnement af te sluiten. Zo sta je voor één jaar met jouw zorginstelling of praktijk op De Zorgkeuze. En geen zorgen: je abonnement wordt niet stilzwijgend verlengd. Een maand voordat je abonnement afloopt, ontvang je van ons een bericht en heb je de mogelijkheid om je abonnement wel of niet te verlengen.

Investering: een jaarabonnement kost € 540,- excl. btw per jaar.

Aanmelden

Partner worden van De Zorgkeuze? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij sturen binnen 7 dagen een vrijblijvende offerte naar je toe.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Zorginstelling online