Zusje Joyce – Innovatieve thuiszorgorganisatie

Zusje Joyce is een innovatieve thuiszorgorganisatie, die staat voor méér in plaats van minder aandacht voor de cliënt én voor een betere, liefdevollere en meer volledige aanpak in de thuiszorg. Natuurlijk kun je bij Zusje Joyce terecht voor de bekende thuiszorgactiviteiten, maar daarnaast ondersteunt Zusje Joyce ook met technologische zorginnovaties, zoals beeldbellen, een medicijndispenser of een digitale assistent. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt mee. De Zusjes Joyce kunnen hier niet alleen perfect mee werken, ze kunnen het ook nog eens perfect uitleggen. Het voordeel? Dit betekent efficiënter omgaan met zorg, lagere kosten en meer tijd om aan de cliënt te besteden.

Voor wie?

Zusje Joyce ondersteunt thuiswonende 60-plussers (en hun mantelzorgers) in Leidschendam, Den Haag en omgeving.

Waar kan Zusje Joyce bij helpen?

Zusje Joyce is jouw rots in de branding, waar je altijd bij terecht kunt. De zusjes verstaan hun vak door en door en zetten zich altijd volledig in om voor elke situatie naar de beste oplossingen te zoeken. We doen alles met rust en tijd. Zusje Joyce helpt onder meer met het volgende:

 • Particuliere thuiszorg, onder andere bij dementie en Parkinson
 • Persoonlijke verzorging
 • Persoonlijke verpleging
 • Overbruggingszorg, bijvoorbeeld als je wacht in een zorginstelling of als je na een operatie wordt ontslagen uit het ziekenhuis
 • Persoonlijke begeleiding en aandacht
 • Huishoudelijke zorg
 • Entertainment, zowel binnen- als buitenshuis
 • Zorgtechnologie, zoals beeldbellen, robotstofzuigers, medicijndispensers, leefstijlmonitoring, tablets om spelletjes op te spelen of op te lezen

Werkwijze

 1. Je kunt contact opnemen met Zusje Joyce via e-mail of via het contactformulier op de website.
 2. Daarna plannen we een telefonische intake met de cliënt.
 3. Vervolgens maken we een afspraak met de cliënt en de mantelzorger of familie
 4. We zorgen ervoor dat we de zorgbehoefte van de cliënt goed inkaderen
 5. Samen met de cliënt stellen we een zorgplan op dat we vervolgens samen afhandelen
 6. Tot slot zetten we de zorg in bij de cliënt thuis

Wachttijden

Zusje Joyce heeft geen wachtlijst.

Financiering

 • De vergoeding van Zusje Joyce kan verlopen via zorg in natura. Dit betekent dat Zusje Joyce afspraken heeft met de gemeente, het zorgkantoor en zorgverzekeringen. Samen maken wij afspraken over de manier waarop je zorg en ondersteuning krijgt. De gemeente, het zorgkantoor of de zorgverzekeraar regelt vervolgens de administratie. Je hoeft hier zelf verder niets aan te doen.
 • Het is ook mogelijk om Zusje Joyce particulier in te schakelen. In dit geval betaal je als cliënt de kosten zelf. Je hebt dan geen indicatie nodig en koopt de particuliere thuiszorg zelfstandig in.
Thuiszorg

Contact

hello@zusjejoyce.nl

Adres

Zusje Joyce
Raamweg 1
2596 HL Den Haag